Pivovarna Laško: Dokapitalizacija ponovo na dnevnom redu

Bez autora
Jul 26 2012

Predsjednik nadzornog odbora Pivovarne Laško Vladimir Malenkovič, najavio je da će na nadolazećoj skupštini ponovno predložiti povećanje osnovnog kapitala odnosno testirat će volju za dokapitalizacijom. Protekla dva puta nisu prošla uspješno jer su vlasnici, prije svega banke, odbile zahtjeve uprave. Ponovno će se predlagati dokapitalizacija do visine osnovnog kapitala tvrtke, od oko 36,5 mil eura. Dokapitalizacija bi trebala ići u dva kruga. U prvom će dionice biti ponuđene svim sadašnjim dioničarima u jednakim dijelovima. U drugom će biti ponuđene u otkup trećim osobama. Za izglasavanje je potrebna suglasnost od 75 posto nazočnih dioničara.

Pivovarna Laško: Dokapitalizacija ponovo na dnevnom reduPredsjednik nadzornog odbora Pivovarne Laško Vladimir Malenkovič, najavio je da će na nadolazećoj skupštini ponovno predložiti povećanje osnovnog kapitala odnosno testirat će volju za dokapitalizacijom.

Protekla dva puta nisu prošla uspješno jer su vlasnici, prije svega banke, odbile zahtjeve uprave.

Ponovno će se predlagati dokapitalizacija do visine osnovnog kapitala tvrtke, od oko 36,5 mil eura. Dokapitalizacija bi trebala ići u dva kruga. U prvom će dionice biti ponuđene svim sadašnjim dioničarima u jednakim dijelovima. U drugom će biti ponuđene u otkup trećim osobama. Za izglasavanje je potrebna suglasnost od 75 posto nazočnih dioničara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik